Nyheter
mars 14, 2023

RecondConcept växer – anställer två personer

Featured image for “RecondConcept växer – anställer två personer”

Efterfrågan på våra tjänster inom energioptimering har ökat markant. För att möta marknadens behov och säkerställa vår expansiva utveckling, kan vi nu meddela att RecondConcept har förstärkt arbetsstyrkan med ytterligare två personer.

RecondConcept hälsar Philip Jonasson och Mikael Larsson välkomna in i bolaget.

Philip Jonasson anställdes under 2022 och kommer närmast från Försvarsmakten där han har verkat som specialistofficer med ansvarsområden inom logistik och utbildning. Han har tidigare delvis varit involverad i RecondConcept men arbetar nu på heltid med marknadsföring, utveckling, försäljning och projektledning.

Mikael Larsson har rekryterats som servicetekniker. Han ansluter från Norra Skogs sågverk i Östavall där han som certifierad pannskötare varit ansvarig för bolagets pannskötsel och torkunderhåll. Han har tidigare även arbetat som snickare och bilmekaniker. Mikael Larsson startade sin nya tjänst i början av 2023.

RecondConcept är ett företag med specialkompetens inom kemisk rengöring. Bolaget går i bräschen för ett hållbart CO2-neutralt arbetssätt, där vi hela tiden utvecklar användandet av ny utrustning och teknik samt jobbar fram nya innovationer. Detta resulterar i åtgärder som reducerar vår påverkan på både miljö och klimat. Under 2023 tar vi ett ännu större kliv in på sågverks-, pappers- och massaindustrin